Skriv ut

Viktors bakficka vecka 38

Måndag
Spagetti bolognese, hyvlad grana padano. *G
Kyckling sofrito, fyra skånska gryn. *G

Tisdag
Bakad sej, tomat, kapris, oliver, anjovis, kokt potatis.
Wallenbergare, gröna ärter, lingon, potatispuré, skiratsmör. *M*G

Onsdag
Operaströmming, pepparrot, potatis puré, brynt smör, citron. *M*G
Bakad fläsksida från Dalsjöfors, stekt fänkål, äppelsky, rostad potatis.

Torsdag
Panerad lubb, curryremoulad, kokt potatis. *G
Boeuf Bourguignon, smålök, champinjoner, potatispuré. *M

Fredag
Bakad lax, kallslagen citrushollandaise, laxrom, friterad grönkål, kokt potatis.
Kalvshortribbs, cole slaw, bakad potatis, vitlök- & persiljesmör. *M

Ink. Salladsbuffé, smör, bröd, dessert samt dagens soppa 95.-

Hamburgare 180Gram – entrecote/bringa/högrev, cole slaw,
getost, rödlök, sötpotatis pommes, brioche. 129.-

Vegetarisk – Pad thai, oumph, pak shoi. 95.-

Sallad på assiett – (salladsbuffé, smör, bröd, dessert) 35.-
Sopplunch - (salladsbuffé, dessert, dagens soppa, smör & bröd) 55.-

Allergisk? Kontakta personalen så hjälper vi dig
Please notify the staff in case of any food allergies

*Gluten *Mjölk = Innehåller det angivna allergenet