Skriv ut

Viktors bakficka vecka 21

 

 

Måndag
Pasta cacciatore, ostronskivling, bacon, tomat, grana padano. *M*G
Isterband, persilje- & senapsstuvad potatis, rödbeta, *M*G

Tisdag
Lättrimmad sej, pepparrot, bryntsmör, dillkokt potatis. *M
”Stifado”, grekiskköttgryta, kanel, smålök, rostad potatis.

Onsdag
Laxpasta, grädde, saffran, purjolök & bladspenat. *M*G
Kyckling, rödcurry, böngroddar, kokosmjölk, ris.

Torsdag
Bakad kapkummel, smörad musselbuljong, sparris, persiljepotatis. *M
Lasagne, coleslaw. *M*G

Fredag
Getostbakad lax, betor, hasselnötsvinigrett. *M
Kyckling cordon bleu, cafe de parissås, rostad potatis. *M*G

Ink. Salladsbuffé, smör, bröd, dessert samt dagens soppa 85.-

Hamburgare ”DeKevil”180g – Högrev/Bringa/Entrecote, BBQsås,
picklad rödlök, chili fries, avocado, mozarella, pretzel. 129.- *M*G

Vegetarisk – Poké bowl, friterad tofu, sojaböna, picklad rödkål. 85.-

Sallad på assiett – (salladsbuffé, smör, bröd, dessert) 35.-
Sopplunch - (salladsbuffé, dessert, dagens soppa, smör & bröd) 55.-

Allergisk? Kontakta personalen så hjälper vi dig
Please notify the staff in case of any food allergies

*Gluten *Mjölk = Innehåller det angivna allergenet