Skriv ut

Lunch vecka 4

Måndag
Chili con carne, borlottibönor, crème fraiche, jasminris. (*M)
Varmrökt laxpasta, hummerfond, rucola, citron. *M*G

Tisdag
Oliv- & vitvinsbakad kapkummel, nicoise vinaigrette, råstekt potatis.
Lasagne, mozzarella, rödlök, spenat. *M*G

Onsdag
Stekt strömming, lingon, potatis puré, skirat smör. *M*G
Kyckling Tikka Masala, yoghurt, naanbröd. *M(*G)

Torsdag
Rimmad torsk, rödvinssås, rökt sidfläsk, haricots verts- & karpissallad.
Wallenbergare, ärtor, rårörda lingon, potatis puré & brynt smör. *M*G

Fredag
Fisk & skaldjurskorv, blomkål- & potatispuré, smörad svartrot, friterad lök. *M
Smokey BBQ chicken burger, brioche, stekta pimiento de padrón, riven grana padano(*M*G)

Salladsbuffé, smör, bröd, dessert & dagens soppa 95.-

Hamburgare – 180g Entrecotekappa/Bringa/Högrev,
”BBQ glaserad”, brioche, coleslaw, ädelost, pommes. 129.-

Vegetarisk – Potatis- & citronkrokett, tångkaviar,
stekt kungsmussling, körvelmajonnäs. 95.-

Sallad på assiett – salladsbuffé, dessert, smör & bröd 35.-
Sopplunch - salladsbuffé, dessert, dagens soppa, smör & bröd 55.-

Allergisk? Kontakta personalen så hjälper vi dig
Please notify the staff in case of any food allergies

*Gluten *Mjölk = Innehåller det angivna allergenet