Skriv ut

Veckans meny Viktors bakficka

Måndag
Chili con carne, vispad crème fraiche, nachochips. *M*G
Majskyckling, pumpapuré, salviasmör, sotad morot *M

Tisdag
Ugnsbakad torsk, gräddkokt svartkål, hasselnötter, parmesan *M
Shortribs av kalv från Sverige, råstekt potatis, bearnaise, rotsakschips

Onsdag
Fjäll lubb, hummersås, rostad fänkål, potatispuré. *M
Ramen med kyckling från Hättorpsgård, äggnudlar, pak choi. *G

Torsdag
Panerad flundra, dill remoulad, citronslungad småpotatis. *G
Stekta kroppkakor, brynt smör, lingon. *G*M

Fredag
Långa, skirat smör, haricotsverts, rädisa, sparrispotatis, rödbeta. *M
Fläskschnitzel, friterad potatis, kryddsmör, rödvinssås. *G*M

Ink. Salladsbuffé, smör, bröd, dessert samt dagens soppa 85.-

BURGARE *G*M
180g högrev/bringa, chilibearnaise, cheddar, brioche, pommes, crispsallad, rödlök. 119.-

Vegetarisk – Falafel, fetaostyoghurt, syrlig dill- & gurksallad 85.- *G*M

Sallad på assiett ink, smör, bröd, dessert 25.-
Sopplunch - (salladsbuffé, dessert, dagens soppa, smör & bröd) 49.-

Allergisk? Kontakta personalen så hjälper vi dig
Please notify the staff in case of any food allergies

*Gluten *Mjölk = Innehåller det angivna allergenet