Skriv ut

Viktors bakficka vecka 46

Måndag
Pasta casarecce, bakad fläsksida, ädelostsås. *M*G
Kyckling vindaloo, naan bröd, basmatiris. *G

Tisdag
Bakad sej, rågbrödchips, Öjebyröra, kokt potatis. *G
Biffstroganoff, dijon, champinjoner, basmatiris. *M

Onsdag
Mandelfisk, skirat smör, potatis puré, gröna ärtor. *M
Plommonspäckad fläskkarré, gräddsås, svartvinbärsgelé, kokt potatis. *M

Torsdag
Bakfickans skärgårdsgryta, musslor, räkor, örtaioli, krutonger. *M
Grana padano fylld kycklingbröst, prosciutto, honungsrostade rotsaker, grönpepparsås. *M

Fredag
Chili- & ingefärsbakad lax, fetaostcrème, citron, rotsaksnudlar. *M
Cordonbleu, citronsmör, kalvsky, rostad amandinepotatis. *M*G

Salladsbuffé, smör, bröd, dessert & dagens soppa 95.-

Hamburgare – 180g Entrecotekappa/Bringa/Högrev,
saltgurka, rödlök, aioli, romansallad, cheddarost, pommes, brioche,   129.-

Vegetarisk – Tortellini giganti, ricotta, spenat, friterad grönkål. 95.-

Sallad på assiett – (salladsbuffé, smör, bröd, dessert) 35.-
Sopplunch - (salladsbuffé, dessert, dagens soppa, smör & bröd) 55.-

Allergisk? Kontakta personalen så hjälper vi dig
Please notify the staff in case of any food allergies

*Gluten *Mjölk = Innehåller det angivna allergenet